Horoscop

Horoscop pentru 26 octombrie

TAUR
S-ar putea să aveţi o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă, din cauza neînţelegerilor pentru programul de mâine.

GEMENI
Aveţi o mare putere de concentrare, ceea ce vă ajută mult la serviciu. Reuşiţi cu greu să aplanaţi o discuţie în contradictoriu care ameninţă să degenereze în ceartă.

RAC
Daca trebuie să călătoriţi, fiţi prudent, pentru că sunteţi predispus la accidente.
Relaţiile cu anturajul sunt foarte bune, dar ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie persoanelor în vârsta din familie.

loading...

LEU
S-ar putea să fiţi confuz. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă.
Spre seară vă simţiţi bine într-o vizită. Nu neglijaţi odihna!

FECIOARĂ
Aveţi o groază de probleme şi sunteţi tentat să vă ocupaţi de mai multe în acelaşi timp. Dacă vă pripiţi, riscaţi să faceţi greşeli costisitoare.

BALANŢĂ
Tensiunile din familie, cauzate de dificultăţi financiare, duc astăzi la discuţii aprinse cu o rudă mai în vârsta. Odihniţi-vă mai mult!

SCORPION
Nu aveţi nici răbdare şi nici energie pentru a duce la bun sfârşit ceea ce aţi început. Nu vă asumaţi noi responsabilităţi. Păstraţi-vă calmul şi ţineţi cont de sfaturile unui prieten apropiat!

SĂGETĂTOR
Aveţi succes pe plan profesional, dar sunteţi nevoit să rămâneţi la serviciu peste orele de program. Fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă!

CAPRICORN
Aveţi de făcut mai multe drumuri scurte şi sunteţi nevoit să faceţi cumpărături urgente. Pentru a termina la timp, ar fi bine să cereţi ajutorul unui prieten.

VĂRSĂTOR
Este posibil să vă enervaţi şi să nu mai aveţi răbdare să terminaţi o lucrare pe care aţi amânat-o de mai multe ori. Evitaţi discuţiile aprinse cu partenerul de viaţă!

PEŞTI
Un prieten vă roagă să îl ajutaţi într-o chestiune urgentă. Spre seară este posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă pentru că aţi cheltuit prea mult. Păstraţi-vă calmul!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.