Horoscop

Horoscop pentru 28 iunie

TAUR
Vă treziţi cu moralul la pământ şi aveţi dificultăţi de concentrare. Este recomandabil să nu începeţi activităţi pe care nu sunteţi sigur că le puteţi finaliza.

GEMENI
În prima parte a zilei sunteţi puţin aerian şi comunicaţi mai greu. Intuiţia nu vă ajută prea mult, aşa că acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei.

RAC
Vă merge foarte bine pe plan sentimental. Este posibil chiar să faceţi o declaraţie de dragoste. Nu vă implicaţi în afaceri! Şansele de reuşită sunt reduse.

loading...

LEU
Sunteţi indispus şi nimeni nu vă poate intra în voie. Familia nu este de acord să renunţaţi la o excursie. Încercaţi să vă mai şi relaxaţi!

FECIOARĂ
Dacă nu vă odihniţi mai mult, s-ar putea să aveţi probleme cu sănătatea.
O discuţie în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă vă pune pe gânduri.

BALANŢĂ
Aveţi tendinţa să vă supraestimaţi puterile. Nu fiţi încăpăţânat şi nu forţaţi lucrurile!
Dacă nu vă temperaţi orgoliul, riscaţi să vă certaţi cu prietenii şi cu familia.

SCORPION
Primiţi o sumă mare şi vă faceţi planuri îndrăzneţe. Nu vă pripiţi. Ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă.

SĂGETĂTOR
Este posibil să fiţi apatic şi să nu vă puteţi concentra. Dacă aveţi ocazia să mergeţi într-o vizită, nu staţi pe gânduri!

CAPRICORN
Starea de confuzie vă poate afecta relaţiile pe plan social şi situaţia financiară. Nu vă implicaţi în afaceri, chiar dacă vi se pare că puteţi da lovitura.

VĂRSĂTOR
Un bărbat mai în vârstă vă propune să vă asociaţi într-o afacere. Nu hotărâţi nimic fără să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

PEŞTI
Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă fizică şi intelectuală. Sunteţi indispus şi confuz. Acordaţi mai multă atenţie copiilor sau fraţilor mai mici!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.