Horoscop

Horoscop pentru 9 septembrie

TAUR
Aveţi tentaţia să începeţi mai multe treburi deodată. Nu fiţi nerăbdător, pentru că riscaţi să faceţi greşeli. Încercaţi să vă organizaţi mai bine!

GEMENI
S-ar putea să fiţi indispus din cauza dificultăţilor financiare. Păstraţi-vă cumpătul, indiferent ce se întâmplă, şi ascultaţi sfaturile unei persoana mai în vârstă.

RAC
Încercaţi să fiţi mai atent la cheltuieli! Ca să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă, consultaţi-vă înainte de a merge la cumpărături.

loading...

LEU
Se pare că sunteţi agitat şi nervos din cauza unor probleme financiare. Ar trebui să vă calmaţi, pentru că altfel riscaţi să aveţi probleme la serviciu!

FECIOARĂ
Relaţiile parteneriale pot fi încordate din cauza stării de agitaţie pe care o aveţi de dimineaţă. Dacă doriţi să faceţi investiţii pe termen lung, mai aşteptaţi o vreme.

BALANŢĂ
S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie. Nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie şi aveţi tendinţa să exageraţi. Încercaţi să nu vă susţineţi cu încăpăţânare punctul de vedere!

SCORPION
Vă schimbaţi programul din cauza unor probleme familiale. Un prieten vă propune o colaborare care v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară.

SĂGETĂTOR
Nu încercaţi să cereţi astăzi o mărire de salariu, chiar dacă sunteţi convins că o meritaţi! Încercaţi să vă limitaţi la activităţi de rutină, care nu necesită prea multă concentrare.

CAPRICORN
S-ar putea să vă sune o rudă din alta localitate şi să vă anunţe că intenţionează să vă viziteze. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie, dar plecaţi urechea şi la sfaturile prietenilor!

VĂRSĂTOR
Astăzi e posibil să nu fiţi prea inspirat şi nici prea comunicativ. Evitaţi întâlnirile de afaceri şi călătoriile, pentru că sunteţi predispus la greşeli!

PEŞTI
Se pare că nu vă simţiţi în apele dvs., tocmai acum, când aveţi multe de rezolvat. Nu vă asumaţi riscuri importante, pentru că sunt puţine şanse de reuşită.
 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.