Horoscop

HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 26 NOIEMBRIE 2019. LUNĂ NOUĂ ÎN ZODIA SĂGETĂTOR

Pe data de 26 noiembrie 2019 se va perfecta aspectul de Lună Nouă în zodia Săgetător. Acest moment vine cu o energie bună și cu noi începuturi pentru toate zodiile. Luna Nouă din Săgetător va aduce o nouă etapă în tot ceea ce ține de sistemele noastre de valori, de principii, credințe și filozofii de viață. Va fi vorba de o perioadă în care ne vom schimba modul de raportare la Divinitate, în care vom pune la cale planuri de călătorie, și vom fi stimulați să învățăm lucruri noi, să explorăm și să ne extindem viziunea prin cunoaștere.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec vor activa sectorul studiilor și al călătoriilor. Nativii vor fi mai dispuși și mai deschiși să învețe lucruri noi, indiferent că este vorba de cursuri, seminarii sau de abordarea unor noi domenii profesoinale. O serie de principii și filozofii de viață pot intra acum pe o nouă direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a planifica, de a pleca într-o călătorie sau de a relua legătura, de a primi vești de la o persoană aflată în străinătate

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Luna Nouă din Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Taur ocazia de a demara noi acțiuni care să le îmbunătățească veniturile. Nativii pot primi noi oferte de colaborare, pot avea ocazia de a deschide un proces care vizează o moștenire, pot primi o aprobare pentru un credit. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a-și lărgia viziunea, de a-și schimba abordarea într-o chestiune intimă, care ține, posibil, chiar de viața sexuală.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de noi începuturi legate de sectorul parteneriatelor. Nativii pot primi noi oferte de asociere, posibil chiar legate de străinătate, iar în cuplu pot trece la o nouă etapă. Dacă este vorba de o relație stabilă și de lungă durată, nu este exclus să apară o cerere în căsătorie. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia celor singuri să întâlnească o persoană care să le incite simțurile și să le trezească interesul de a o cunoaște mai mult.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Este momentul să se schimbe ceva legat de locul de muncă. Cei născuți în zodia Rac ar putea primi o nouă ofertă de job sau noi sarcini și responsabilități pe care să înceapă să le integreze în program în vederea unei avansări. O nouă etapă legată de sănătate se poate deschide acum, iar cei care s-au confruntat cu afecțiuni au ocazia să descopere remediul necesar vindecării. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi susține puternic pe cei care-și doresc să se angajeze. Succes la interviuri și discursuri publice.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Leu activează la această Lună Nouă din Săgetător sectorul iubirii. În plan sentimental, nativii fie vor simți nevoia de a se detașa de o persoană, nevoia de a fi mai independenți și liberi într-o relație, fie vor cunoaște pe cineva care să le trezească interesul, dacă sunt singuri. Moment bun pentru a schimba regulile în creșterea și educația copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi atenționează că pot exagera cu distracțiile. De preferat ar fi ca nativii să înceapă un nou stil de viață, un nou program sportiv, de antrenamente.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Odată cu Luna Nouă din Săgetător, cei născuți în zodia Fecioară vor avea toate șansele să-și îmbunătățească relația cu membrii familiei, mai ales cu părinții. Cel mai probabil, nativii vor reuși prin dialog să schimbe niște principii și mentalități și astfel să deschidă o nouă etapă în relaționarea cu cei dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce ocazia de a rezolva o situație care vizează locuința, un bun de patrimoniu. Posibile schimbări de domiciliu, mutări (inclusiv în străinătate).

Loading..

Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player
Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Balanță vor avea șansa de a-și îmbunătăți dialogul și modul în care comunică și interacționează cu cei din jur. Nativii pot face scurte deplasări care să le aducă ocazia de a cunoaște noi persoane, de a învăța lucruri noi. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță susține împăcarea cu o rudă, cu un vecin, cu o persoană apropiată cu care au fost în conflict. Moment bun pentru a susține discursuri publice și interviuri, examene orale.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au șansa, odată cu această Lună Nouă, să-și îmbunătățească situația financiară. Nativii pot primi noi propuneri de colaborare, posibil chiar propuneri legate de locul de muncă care să le aducă bonusuri, comisioane suplimentare. Nu este exclus să fie vorba de o mărire de salariu sau o primă de sărbători. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce un dialog legat de un proiect sau de un job extra.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o nouă etapă în viața lor. Luna Nouă se formează pe casa personalității și le poate aduce o nouă viziune legată de principiile de viață, de judecăți și convingeri, dar și de modul în care relaționează cu cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce unor dintre nativi o nouă poveste de dragoste.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Capricorn această Lună Nouă se va petrece pe casa subconștientului și a trecutului și poate aduce ocazia de a lăsa în spate o poveste de iubire, o frică, o teamă, o obsesie, un gând care-i macină. Nativii vor traversa o perioadă de introspecție, de meditație, iar multe dintre aceste stări sunt, cel mai probabil, datorate partenerului de viață alături de care nu se mai simt confortabil. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce stări fluctuante, de la agonie la extaz.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător au parte de această Lună Nouă în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung. Nativii au ocazia acum să cunoască noi persoane, să lege noi relații de prietenie și să demareze proiecte alături de cei din anturaj. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia să-și facă un plan legat de o călătorie, poate legat de vacanța de sărbători.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2019
Luna Nouă din Săgetător le va aduce celor născuți în zodia Pești ocazia ed a demara un nou capitol profesional. Nativii care au depus eforturi pentru a avansa, acum pot primi o funcție. De asemenea, va fi un moment oportun să-și consolideze statutul la locul de muncă. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poatea duce ocazia de a purta un dialog legat de schimbarea locului de muncă sau a direcției în carieră.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *