Horoscop

Horoscopul pentru 18 august

 TAUR
Plecaţi într-o călătorie în care cheltuiţi cam mult, dar puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental. S-ar putea să vă simţiţi foarte bine într-un grup, deşi nu v-aţi fi aşteptat. 

GEMENI
Sunteţi dezamăgit de o persoană în care aţi avut mare încredere. Nu este sfârşitul lumii! Aveţi şi prieteni adevăraţi. 

RAC
Dimineaţă sunteţi confuz şi riscaţi să aveţi probleme atât pe plan social, cât şi financiar. Vă recomandăm să nu vă ocupaţi astăzi de afaceri. 

LEU
Sunteţi dominat de sentimente contradictorii, iar situaţia financiară nu vă oferă prea multe motive de bucurie. O persoană mai în vârstă vă propune să vă asociaţi într-o afacere. 

FECIOARĂ
S-ar putea să fiţi încordat din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Este indicat să amânaţi orice decizie în privinţa investiţiilor, pentru că aveţi dificultăţi de concentrare. 

BALANŢĂ
Se pare că nu sunteţi în cea mai bună formă fizică şi intelectuală. Vă sfătuim să nu vă asumaţi niciun risc, pentru că nu aveţi prea multe şanse de reuşită. Răbdare şi calm! 

SCORPION
Neînţelegerile cu persoana iubită vă fac să acceptaţi fără ezitări o ieşire cu prietenii. Vă sfătuim să nu exageraţi pozând în victimă. 

SĂGETĂTOR
Nu vă ajung bani pentru o excursie sau o călătorie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Se pare că nu reuşiţi să-i explicaţi situaţia suficient de convingător. 

CAPRICORN
La serviciu, s-ar putea să fiţi agitat din cauza unei decizii pripite a şefului. Vă recomandăm să vă temperaţi nervozitatea, altfel riscaţi să vă complicaţi situaţia. 

VĂRSĂTOR
Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Dacă nu vă controlaţi pornirile impulsive, puteţi avea probleme. După-amiază vi se propune o colaborare. 

PEŞTI
Dimineaţă s-ar putea să fiţi cu capul în nori şi să neglijaţi problemele importante. Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi, pentru că s-ar putea să luaţi decizii greşite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *