Horoscop

Horoscopul zilei de azi 14 octombrie. Ce adevăr iese la lumină?

Taur
Luna Indică emoțiile voastre, dar și nevoia de conexiune cu cei dragi de la distanță. E un moment bun să vă găsiți liniștea în ceea ce ați dobândit deja, în rezultatele obținute, pentru că doar așa puteți să vă găsiți energia necesară proiectelor de viitor.

Gemeni
Casa parteneriatului de viață este pusă astăzi în evidență, dar cea a comunicării. Chiar dacă simțiți poate că nu mai aveți energia suficientă pentru a purta anumite discuții, acestea sunt necesare și vor face bine atât vouă cât și partenerului de viață.

Rac
Gândul vă stă acasă și la lucrurile legate de liniștea și de confortul vostru. trebuie să găsiți o modalitate să faceți pace cu trecutul și cu anumite lucruri pe care le-ați ascuns partenerului de viață sau despre care ați invitat să discutați.

Leu
Aveți nevoie de o vacanță sau cel puțin de o perioadă de liniște în care să vă concentrați pe familie și pe sectorul copiilor. Unele conflicte pot apărea din subiecte mărunte, iar voi vă puteți găsi în poziția de arbitru.

Fecioară
Astăzi este o zi bună în care să vă curățați energia, să scăpați de blocaje și de sentimentele de nesiguranță. Informați-vă cât puteți de mult despre cum trebuie să vă faceți un buget, să reușiți atrageți banii în viața voastră și prosperitatea în general.

Balanță
Venus în Săgetător în casa comunicării te ajută să intri în contact mai ușor cu oamenii cu care nu ai mai vorbit de ceva timp, dar care îți dau energie pozitivă. Dacă ești singur, astăzi este o zi bună pentru a cunoaște pe cineva interesant.

Scorpion
Astăzi este o zi bună pentru a te recupera sau pentru a te gândi la lucrurile care sau întâmplat curând în anturajul tău sau chiar în relația sentimentală. Fă pace cu anumite sentimente sau cu anumiți oameni. Partenerul de viață se poate dovedi a fi principală susținere.

Săgetător
Astăzi poți să te trezești mai de determinat ca niciodată să semnezi un contract sau să iei o decizie importantă. Stii exact unde te afli în acest moment, dar și unde vrei să ajungi. Nu uita că Mercur este totuși retrograd și că graba strică treaba.

Capricorn
Este foarte important să ai în jurul tău oameni pe care știi că te poți baza, dar și care te ajută să te încarci pozitiv energetic. Renunță la oamenii din jurul tău care au obiceiuri proaste sau care nu au aceleași valori morale ca și tine.

Vărsător
Venus în Săgetător te face mai prietenos decât în mod normal și mai deschis să cunoști oameni noi. Astăzi este o zi bună pentru a căuta un motiv de sărbătoare, de întâlnire și pentru a fi înconjurat de energie pozitivă. Încearcă să scapi de energia negativă și de blocajele pe care ți le pui singur.

Pești
Nodul Nord vă face să vă doriți foarte multe lucruri într-un timp foarte scurt, numai că din păcate totul necesită timp și răbdare. Saturn poate îngreuna un anumit rezultat, pentru că în primul rând trebuie să găsiți bază legală prin care acesta poate fi obținut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *