Horoscop

Horoscopul zilei de azi, 2 IUNIE. Scorpionii au nevoie de comunicare!

Taur
Pentru acei dintre voi care au copii deja, aceștia vă pot aduce o satisfacție mare în această zi sau perioada. Sectorul educației și a acumulării de informații va face mai curioși să știți cât mai multe lucruri.

Gemeni
Mercur vă determină o comunicare destul de defectuoasă astăzi cu cei din jur și parcă nu aveți cu cine discuta în anumite situații. Încercați să nu va enervați și să explicați cât de explicit se poate.

Rac
Partenerul de viață este susținerea voastră principala, iar lucrurile încep să se miște în direcție dorită atât timp cât simțiți că nu sunteți singuri. Încercați să vă faceți planuri de viitor care să va bucure.

Leu
Vacanța care vine vă dă o energie specială și cumva parcă aveți nevoie să respirați un pic după tot tumultul prin care ați trecut. Partenerul de viață este principalul vostru susținător.

 Fecioară
Casa străinătății și a câștigurilor este cea care în acest moment va poate ocupă toată ziua, mai ales dacă trebuie să primiți vești sau bani de la distanță. Aveti rabdare si incredere.

Balanță
Cariera voastră are nevoie de atenție în acest moment, mai ales că trebuie să puneți la punct anumite situații pe care le-ați tot amânat. Nu uitați să vă plănuiți vacanță pentru o motivare.

Scorpion
Comunicarea cu anumite persoane poate să va fie restricționată în acest moment sau datorită discuțiilor care au fost în trecut, să vi se fi limitat niște câștiguri binevenite. Trebuie să faceți ceva să reparați toată situația în sine.

Sagetator
Dorințele sufletului vostru se vor îndeplini mai rapid decât credeați, dar chiar și așa mai trebuie să aveți un pic de răbdare și să vă organizați bine împreună cu oameni competenți.

 Capricorn
Mercur te-a mai întârziat în anumite treburi, iar comunicarea nu a fost la cel mai bun nivel, dar pe de altă parte și lucrurile bune sunt multe și nici chiar nu ai motive mari să te plângi astăzi.

Vărsător
Poate nu reușești să exprimi lucrurile corect, dar poate în acest punct sau moment nici nu te mai interesează să explici nimănui nimic, iar asta te ajută să progresezi singur.

Pești
Aspectul din Vărsător te face să fii mai cârcotaș decât de obicei sau să să fii mai irascibil, iar pornind de la acest aspect trebuie să ai grijă, pentru că gesturile tale pot fi interpretate greșit.

impact.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *