Timpul.md

Horoscop 28 Iunie 2021 | 07:04

Horoscopul zilei de azi, 28 IUNIE. Racii se vor folosi de energia lor pozitivă

 Berbec Începeți săptămâna cu energie pozitivă, iar asta vă ajută mai ales dacă sunteți în căutare de noi planuri și idei. Încercați să vă informați tot mai mult despre posibilitățile pe care le aveți și ce ați putea face cu ele.

Taur
În această săptămână vă veți bucura de familie și de lucrurile simple pe care le puteți face împreună, dar care sunt de calitate și vă bucură sufletul. Astăzi, un membru al familiei vă poate ajuta acolo unde aveți nevoie cel mai mult de susținere. O nouă idee de afacere poate să vă vină în minte până la sfârșitul zilei.

Gemeni
Săptămâna începe bine pentru tine, mai ales că vine cu aspectele în preajma cărora ești cel mai bine, adică comunicarea, negocierea. Știi să te faci remarcat și asta te ajută să ai de câștigat atunci când vine vorba de discuții legate de business sau de bani.

Rac
Astăzi trebuie să îți pui energia ta pozitivă în scopuri creative și să lași la o parte oamenii sau lucrurile care te încarcă cu energie negativă. Acordă atenție detaliilor și pune-ți prioritățile în ordine, așa vei fi cel mai productiv.

Leu
Soarele este astăzi pe casa intuiției și aspectează direct casa transformării, a păsării Phoenix. Acest aspect arată că poți deveni mai curios de tot ce are legătură cu dezvoltarea spirituală și poți să treci mai ușor peste anumite lucruri din trecut.

Fecioară
Creativitatea ta este la nivel mare, iar asta te ajută să te organizezi bine și să fii omul potrivit la locul potrivit. Ideile tale se pot dovedi a fi de aur dacă sunt folosite în proiectele personale, iar cei din jur te susțin.

Balanță
Micul benefic Venus este de partea ta atunci când vine vorba de comunicare și de dezvoltare a relațiilor sociale. Poate că este momentul să dai niște telefoane și să cauți oamenii care te pot ajuta în ceea ce îți dorești tu să faci. Nu ezita să ceri ajutorul atunci când ai nevoie.

Scorpion
Casa a treia este pusă în evidență astăzi, iar asta înseamnă că sunteți mai deschiși spre comunicare decât în mod normal, iar asta vă ajută să aflați informații noi care sunt și foarte interesante. Cunoașterea este putere, iar voi știți asta.

Săgetător
Trebuie să găsești soluții pentru a-ți ameliora relația cu banii, cu prosperitatea. Astrele pot să te ajute astăzi să găsești idei inspiraționale care să te ajute pe termen lung. Sfătuiește-te și cu partenerul de viață sau cu prietenii apropiați în acest subiect.

Capricorn
Astăzi poți descoperi o sursă inepuizabilă de creativitate și de inspirație. Poate a venit timpul să faci și ce îți dorești și îți place, mai mult decât ceea ce ți se cere. Marte îți arată faptul că cei din jur te protejează și au grijă de tine, iar asta îți da încredere.

Vărsător
Până acum ai tot ascultat ce au avut de spus cei din jur și ai încercat să te adaptezi. Acum a venit momentul tău să vorbești și să spui ceea ce gândești, chiar dacă acest lucru va conveni sau nu tuturor. Meriți tot ce e mai bun.

Pești
Săptămâna începe bine pentru tine, mai ales că ai inspirația și motivația necesară să reușești să faci tot ce ți-ai propus. Organizează-ți un program și fă o listă pentru a reuși să nu uiți nimic și să faci totul în timp util. Solicită sprijinul persoanei iubite sau a familiei la nevoie. 

impact.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus