Horoscop

Horoscopul zilei de azi JOI 30 IULIE 2020. O nouă perspectivă se arată!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Eforturile de a-ti atinge obiectivele au fost zadarnicite de diverse intarzieri care te-au iritat. Nu te ingrijora, lucrurile vor lua o turnura pozitiva cat de curand. Te vei simti mult mai usurat si vei putea sa-ti vezi in continuare de treaba.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca alegi sa iesi la inaintare ca sa impresionezi pe cineva cu generozitatea ta poate avea un cost, in special daca ai de-a face cu seful tau sau cu o persoana importanta. Ai putea gandi nesabuit ca poti face ceva miraculos dar optimismul ar putea sa fie nefondat. Pe scurt, nu promite mai mult decat poti oferi. Seteaza false asteptari si pot sa iti dauneze reputatiei daca nu te poti tine de ce ai zis. De ce te-ai pune in asemenea situatii daca sansele nu sunt in favoarea ta?

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Disponibilitatea ta de a ajuta un prieten la nevoie ar trebui sa inceteze acolo unde incepe portofelul tau. O poveste ce te poate impresiona te-ar putea face sa iti golesti portmoneul inainte de a-ti da seama ce se intampla de fapt. Poate ca te simti super generos, dar totusi, sunt limite cu privire la ce sa faci si cat de mult sa dai. Ar merita sa te documentezi foarte bine inainte de a avea o opinie bine fondata si de a actiona in vreun fel.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Tu ai asa de multa incredere ca totul merge asa cum vrei tu pe calea ta. Pentru asta poti multumi aliniamentului de azi care iti picteaza o imagine asa rozalie. Totusi, optimismul tau poate fi si nefondat. Rugaciunile, gandirea magica si cerintele spre Cosmos pot functiona in favoarea ta doar daca le dublezi cu actiuni constructive. Ca atare, nu ar trebui sa te ambalezi despre sperante daca nu esti pregatit sa faci si pasi pentru a produce rezultatul dorit. Considera acest mesaj un apel de trezire ca sa te pui pe treaba.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)

Esti mult mai optimist despre viata decat ai fost de mult timp. Asta te inspira sa ai o atitudine pozitiva despre subiecte pe care altminteri le-ai trata cu circumspectie. Tu nu vezi intreaga imagine cand vine vorba de anumite subiecte despre casa si familie, deci vei pune un voal lucios peste probleme si te vei purta ca si cum totul este ok. Sigur ca e bine sa continui sa privesti optimist aceste aspecte dar e important sa ai si o abordare mai realista.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Azi este o zi ideala sa analizezi sincer locul in care te afli. Esti acolo unde trebuie? Ai luat cele mai bune decizii pana acum? Ai facut greseli? Raspunde-ti sincer la intrebari si fa acele corecturi necesare pentru a te asigura ca obiectivele viitoare vor fi atinse usor si fara efort.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Daca esti exagerat de optimist pe teme de bani, ai putea adopta un comportament cam riscant. Sunt sanse sa te uiti doar la potentialele beneficii si sa nu vezi toate lucrurile care pot merge si gresit. Dorinta ta este sa crezi in tot ce e mai bun si sa eviti aspectele negative. Dar daca ai de-a face cu banii, trebuie sa ai termenii foarte foarte clari. Nu actiona in aceste conditii, verifica si cu altii.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Entuziasmul tau fata de o veste te poate inspira sa impartasesti mai mult decat este prudent. O examinare mai atenta iti poate arata ca informatia este speculativa si nu e bazata pe fapte concrete, deci nu o da si tu mai departe ca si cum stii 100% despre ce vorbesti. Asta poate crea confuzie, in special daca are de-a face cu ceva de la locul de munca. Nu poti avea incredere in tot ce citesti sau auzi prin sistem barfa si zvonistica, deci ai grija si fii mai circumspect.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Anumite evolutii neasteptate te vor bloca, dar nu trebuie sa intri in panica. Stai calm si incearca sa vezi ce se intampla cu adevarat in jurul tau. Inarmeaza-te cu rabdare si te vei adapta cat de curand la noua stare de fapt. Vei vedea ca noua conjunctura este perfecta pentru tine.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Un plan pe care il ai despre viata casnica ar putea sa nu treaca de acceptul familiei sau al partenerului, in special daca este ceva extravagant. Chiar si daca locuiesti singur si nu ai nevoie de aprobarea nimanui, cineva ar putea sa iti dea un raspuns sau o replica cu sprancenele ridicate cand ii spui marele tau plan. Entuziasmul tau tinde sa umbreasca bunul simt echilibrat. Daca vrei sa iasa totul cu succes, ar trebui sa eviti sa treci la actiune imediat pentru o idee care iti si tasneste in cap.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Atunci cand te indragostesti de cineva, este usor pentru tine sa exagerezi cu afectiunea si cu dovezile prea puternice de iubire. Generozitatea si solicitudinea ta sunt minunate in circumstantele potrivite, dar azi s-ar putea sa nu fie nici timpul nici locul sa sufoci o persoana dupa care esti innebunit. Ai putea fi dezamagit daca persoana nu apreciaza ce faci sau nu se manifesta cu reciprocitate.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)

Ai programul foarte incarcat si te poti afla sub multa presiune. Dar astrele sunt de partea ta. Vei putea sa-ti duci sarcinile la final intr-un mod cat se poate de onorabil. Si vei avea timp dupa aceea sa te si odihnesti. Incearca sa fii mai organizat ca sa ajungi in varful piramidei profesionale fara prea mult stres.

sfatulparintilor.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *