Horoscop

HOROSCOPUL zilei! LEI, ar fi bine să evitaţi activităţile care necesită putere de concentrare

Dimineaţă aveţi mult de alergat cu tot felul de treburi. Este posibil să pierdeţi o suma importantă. Va recomandăm să va păstraţi calmul şi nu luaţi nimic în tragic. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă!

Taur: Sunteţi afectat serios de pierderea unei sume mari într-o afacere nerentabilă sau de încetarea neprevăzută a unei colaborări avantajoase. Traversaţi o perioada în care aveţi impresia că nu va reuşeşte nimic şi că sunteţi înconjurat de duşmani. Va recomandăm să nu va lăsaţi dominat de pesimism. Nu ezitaţi să cereţi sfatul unui bărbat mai în vârstă!

Gemeni: Puteţi lămuri toate neînţelegerile cu partenerul de viaţă, cu ajutorul unei persoane din anturaj. Va sfătuim să aveţi încredere în sfaturile sale şi să va temperaţi orgoliul. După-amiază aflaţi că urmează să va viziteze o cunoştinţă.

Rac: Nervozitatea va poate pune în stuatii delicate acasă şi la serviciu. S-ar putea să va fie greu să va stăpâniţi. Nu este exclus să va meargă prost în afaceri. Ar fi bine să le amânaţi. Va sfătuim să aveţi mai multă răbdare.

Leu: Dimineaţă s-ar putea să renunţaţi la o călătorie în interes personal, din cauza unor neînţelegeri cu o persoană mai în vârstă din familie. Chiar dacă aveţi dreptate, va sfătuim să nu va ambalaţi, pentru că puteţi ajunge la o ceartă serioasă. După-amiază s-ar putea să fiţi prea obosit. Ar fi bine să evitaţi activităţile care necesită putere de concentrare.

Fecioara: Dimineaţă primiţi o veste bună în legătură cu o moştenire care vi se cuvine. Este posibil să va schimbaţi programul. Va recomandăm să evitaţi întâlnirile de afaceri. Emoţiile de astăzi va împiedică să luaţi hotărâri corecte. După-amiază va pregătiţi pentru o călătorie în interes de familie.

Balanţă: Dimineaţă aflaţi că o rudă apropiată a suferit un accident şi va schimbaţi planurile complet. Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli suplimentare, deşi nu staţi prea bine cu banii. O să va ajute un prieten, nu intraţi în panică! Puteţi să va bazaţi pe intuiţie.

Scorpion: Dimineaţă aveţi de rezolvat multe probleme legate de o afacere. Păstraţi-va calmul şi nu va grăbiţi, altfel riscaţi să faceţi greşeli! După o zi foarte obositoare, petreceţi seară alături de persoană iubita, într-o atmosfera plăcută.

Săgetător: Nu sunteţi deloc sociabil şi aveţi tendinţa să va izolaţi. S-ar putea să va confruntaţi cu probleme care s-au acumulat în ultima perioada. Va sfătuim să nu cedaţi şi să căutaţi soluţii. Lăsaţi pesimismul şi rugaţi prietenii să va ajute!

Capricorn: Dimineaţă aveţi senzaţia că persoană iubita va neglijează şi simţiţi nevoia să primiţi sfaturi şi încurajări. Va recomandăm să fiţi mai sociabil, pentru că riscaţi să deteriorati relaţiile cu anturajul.

Vărsător: Începeţi ziua cu o senzaţie de oboseală şi nu sunteţi prea comunicativ. Va sfătuim să evitaţi activităţile în care trebuie să va concentraţi intens. Limitaţi-va la activităţi de rutină şi să amânaţi deciziile importante, mai ales în afaceri. După-amiază, va vizitează un prieten care reuşeşte să va redea bună dispoziţie.

Peşti: Aveţi şanse să primiţi o suma importantă, probabil dintr-o colaborare. Nu este momentul să investiţi, pentru că s-ar putea să ieşiţi în pierdere. Evitaţi şi călătoriile! Ar fi bine să staţi mai mult acasă, împreună cu familia. Puteţi da o mâna de ajutor la treburile casei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *