Horoscop

Horoscopul zilei! Leii privesc lucrurile mai filozofic

De bunul-simţ şi fermitatea acţiunilor depind nu numai succesele tale, dar şi bunăvoinţa colegilor de serviciu. Ideile de care nu duci lipsă au nevoie de o completare. Ascultă sfaturile celor din jur care nu vorbesc întotdeauna fără sens.

TAUR
Este timpul să-ţi faci planuri pentru viitor. Este simplu pentru tine să te simţi puternic şi talentat. Dacă ţi-ai planificat vacanţa pentru sfârşitul lunii şi şeful tău brusc decide că nu ţi-ai ales bine momentul, încearcă să-l convingi de contrariul.

GEMENI
Sensibilitatea excesivă ţi-ar putea dăuna muncii. Arată-te calm şi răbdător şi vei fi capabil nu numai să nu încurajezi discuţiile dintre colegii tăi şi şef, dar şi să prezinţi un plan prin care s-ar putea îmbunătăţi organizarea muncii. Te vor asculta şi chiar îţi vor aprecia eforturile.

RAC
Săptămâna asta va fi plină de diferite evenimente. Treburile urgente, afacerile care cer mult timp, ideile noi, realizarea planurilor – toate acestea vor exploda, dar tu vei găsi rapid rezolvarea problemelor apărute. Termina cât mai repede, este timpul să te odihneşti.

LEU
Prima zi a săptămânii este foarte importantă pentru tine. Îţi va cere eficienţă maximă, dar îţi va aduce şi rezultate magnifice. Vineri poate fi o zi de succes în toate privinţele. Priveşte lucrurile ceva mai filozofic. Săptămâna asta te va face ceva mai înţelept şi îţi va clarifica noile proiecte şi idei.

FECIOARĂ
Metodele tale şi pedanteria ta îi pot irita pe colegii de serviciu. De altfel, nu te grăbi să le dai cele mai bune sfaturi, dacă ei nu ţi le cer. Încearcă să nu te încarci singur cu rezolvarea tuturor problemelor, pentru că acest lucru se va reflecta negativ asupra stării tale de sănătate.

BALANŢĂ
Este necesar să dai dovadă de fermitate şi concentrare. Adevăratul scop care nu este ieşit din comun începe să se realizeze. Nu uita de promisiunile pe care le-ai făcut. Fii calm şi menţine-te pe poziţii neutre şi în felul acesta vei evita situaţiile conflictuale.

SCORPION
Te simţi ca şi un om influent şi marginile acestei influenţe se extind. Poate că va fi aşa, dar trebuie să accepţi să pleci într-o călătorie de afaceri, pe care o doreşti din tot sufletul. Oricum, nu te vei simţi obosit în această călătorie. Vei face faţă muncii, iar după aceea te poţi gândi la odihnă.

SĂGETĂTOR
Fermitatea şi eficienţa îţi sunt necesare pentru atingerea scopurilor. Trebuie să-ţi alegi strategiile şi tacticile de succes. Experienţa câştigată în disputele cu şefii şi colegii te vor ajuta să avansezi repede. Este timpul să te gândeşti la odihnă după o activitate atât de fructuoasă.

CAPRICORN
Relaţiile cu partenerii se vor dezvolta. Nu te lăcomi să primeşti complimente, nu te lăsa amăgit de părerile celor din jur. Prudenţa şi vigilenţa proprie şi selectivitatea în privinţa cunoştinţelor îţi vor fi de folos.

VĂRSĂTOR
În cursul evenimentelor din viaţa ta cărora nu le poţi da o explicaţie s-a întâmplat ceva. Simţi că s-a schimbat ceva, dar nu înţelegi ce anume. Este mai curând o problemă de alegere. Fii cinstit cu tine însuţi şi acţionează aşa cum îţi dictează conştiinţa.

PEŞTI
Probabil că nu te simţi tocmai în largul tău – singurătatea te supără, ai chef să muţi mobila, să repari, să schimbi ceva în casa. Fii atent, săptămâna aceasta nu este timpul potrivit să te apuci de muncă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *