Eveniment

Încă un client Victoriabank pleacă la Jocurile Olimpice

Norocosul va merge la Jocurile Olimpice de Iarnă, desfăşurate în acest an în oraşul Soci. Mai mult decât atât, va beneficia de un pachet care include biletele de avion, cazare în hotel de 5 stele, asigurare cu locuri VIP, în tribune pentru două persoane. Înmânarea certificatului de câștigător a avut loc pe data de 28 ianuarie 2014.

”Pentru că este utilizator activ al cardului emis de Victoriabank şi beneficiază din plin de serviciile băncii, Vladimir Tribusean, a fost recompensat pe măsură şi a devenit fericitul norocos care va pleca să vadă unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale omenirii. Îl felicităm şi îi dorim să aibă parte de impresii de neuitat la Olimpiada din Soci”, a menţionat Victor Domenti, Vicepreşedinte Victoriabank.

Câștigătorul campaniei, ne-a mărturisit că este foarte fericit şi va lua parte la marele eveniment sportiv al anului 2014 – Jocurile Olimpice de Iarnă din Soci, unde va pleca împreună cu prietena sa. În acelaşi context a adăugat că este foarte mulţumit de serviciile oferite de Victoriabank: “Fiind un client fidel al Băncii și în special al serviciilor de plăți prin intermediul cardului, sunt încântat că am şansa să plec la Jocurile Olimpice. Victoriabank știe să-şi bucure clienții nu doar cu servicii de calitate înaltă, dar și cu premii valoroase. Mulţumesc mult şi doresc Băncii prosperitate”, a opinat Vladimir Tribusean, câștigătorul campaniei „Înainte spre Victorie”.

Este deja a 4–a ediţie, unde Victoriabank şi Visa oferă clienților pachete turistice la Jocurile Olimpice, organizând campanii în acest sens, pentru achitările cu cardul Visa. Anterior, clienţii Victoriabank au avut parte de spectacol la Jocurile Olimpice de Iarnă din Torino 2006, cele din Vancouver în 2010, Jocurile Olimpice de Vară din Londra în 2012.

„Victoriabank se bucură de un parteneriat de succes în organizarea unor asemenea campanii în colaborare cu sistemul internaţional de plăţi Visa din 2006. În acest an suntem la a 4-a experiență. Campania s-a desfăşurat în perioada 15 octombrie -1 decembrie, în aceasta participând fiecare card, din cele peste 100 000 de carduri Visa emise de bancă, tranzacţia minimă fiind doar de 20 MDL. Fiecare client a băncii a avut posibilitate să câștige. Îl felicităm călduros pe Vladimir Tribusean şi mulţumim tuturor clienţilor care au participat în campanie şi au efectuat achitări cu cardul Victoriabank” – Marina Gospodarenco, director Direcţia strategie şi marketing.

Campania „Înainte spre Victorie” este rezultatul unei colaborări frumoase dintre Victoriabank şi Visa, care şi-au dorit să aducă mai aproape de clienţii Victoriabank spiritul Olimpic, unde sistemul Internațional de plăţi Visa este sponsor general.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *