Timpul.md

Politică 31 Decembrie 2015 | 08:37

Iohannis: Cea mai tragică lecţie a anului 2015 se numeşte Colectiv. Concluzia, corupţia ucide

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, în plenul Parlamentului, unde îşi prezintă bilanţul la un an de la preluarea mandatului, că ”cea mai tragică lecţie a anului 2015 se numeşte Colectiv”, arătând că aceasta a scos la iveală problemele multor sisteme, iar ”corupţia ucide” este ”concluzia dură”.

”Cea mai tragică lecţie a anului 2015 se numeşte Colectiv, evenimentul care a îndurerat o naţiune întreagă şi care a scos la iveală problemele multor sisteme, perpetuate de ani de zile, pe care am ajuns să le tolerăm. Sunt lcururi pe care nu avem dreptul moral să le dăm uitării. Cea mai dură concluzie este aceea că pur şi simplu corupţia ucide, că se pot pierde vieţi nevinovate dacă nu respectăm legi şi reguli şi dacă noi, ca societate, închidem ochii la nerespectarea lor”, a spus preşedintele Klaus Iohannis în discursul susţinut în Parlament.

La discursul susţinut de Klaus Iohannis în plenul reunit al celor două Camere participă şi premierul Dacian Cioloş şi membri ai Cabinetului său, reprezentanţi ai Corpului diplomatic, precum şi şefii unora dintre instituţiile statului.

citește mai departe aici

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus