Timpul.md

Actualitate 1 Decembrie 2021 | 15:39

La oficiul Ombudsman au fost sparte serverele: „Doamna Natalia, se remediază”

În cadrul unei conferințe de presă care a fost susținută astăzi, 1 decembrie, Avocatul Poporului, Natalia Moloșag s-a plâns, pe lângă condițiile de lucru, că, odată cu accederea sa în funcție, s-au întâmplat o serie de situații. Spre exemplu, a avut loc o spargere de servere ale Oficiului.

„Atunci când eu am venit în instituție, pe data de 4 octombrie curent, secretarul general al Oficiului mi-a comunicat despre spargerea serverelor. „Doamna Natalia, se remediază”. Mi s-a spus că a fost alertată poliția. Am întrebat de mai multe ori, dacă într-adevăr a fost așa. „Da, poliția a fost la fața locului”, a povestit Natalia Moloșag.

Mai multe detalii nu a putut să ofere presei, cum ar fi la ce etapă se află investigațiile oamenilor legii, dacă sunt anumite piste pentru elucidarea cazului și altele.

„Nu pot să spun mai multe, pentru că nu sunt specialistă. Avem o persoană angajată”.

Realitatea.md amintește că Avocatul Poporului a declarat, în aceeași conferință de presă, că sediul Ombudsman-ului ar fi într-o stare deplorabilă. Pe lângă lipsa condițiilor de muncă adecvate, în cadrul unui control demarat, s-au constatat și alte nereguli pentru care a fost necesară sesizarea organelor competente.


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus