Timpul.md

Actualitate 1 Septembrie 2019 | 10:01

METEO: Cum va fi vremea în prima zi de toamnă

 

Astăzi, în toată țara cerul va fi variabil. Totodată, până în 3 septembrie este valabil Codul Galben de caniculă. La Briceni și Soroca se vor înregistra 30 de grade, iar la Bălți și Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol și Leova maxima va fi de 32 de grade, iar la Comrat și Cahul se așteaptă 33 de grade Celsius.

Astăzi, în Capitală sunt prognozate 32 de grade și cer variabil. Temperaturile ridicate nu ne părăsesc nici în zilele următoare. Se prevede cer variabil, iar maxima termică va oscila între 29 și 33 de grade.

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi senin. La Madrid sunt prognozate 34 de grade Celsius, iar la Roma 30 de grade și ploi cu descărcări electrice. La Berlin maxima va fi de 29 de grade. La Paris se vor înregistra 23 de grade, iar la Londra 20 de grade. La Budapesta și Belgrad se așteaptă 33 de grade, iar la Viena cu un grad mai puțin.

La Praga și Varșovia vor fi 31 de grade. La Atena sunt anunțate 33 de grade, iar la București cu un grad mai puțin. La Ankara meteorologii prognozează 29 de grade, iar la Kiev 28 de grade. La Moscova cerul va fi variabil și 25 de grade în termometre.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus