Timpul.md

Actualitate 28 Aprilie 2018 | 19:45

Milionarul Alexandru Machedon îndeamnă oamenii să doneze pentru campania lui Andrei Năstase

Milionarul Alexandru Machedon, care controlează grupul Starnet, le cere oamenilor să doneze pentru campania liderului PPDA, Andrei Năstase. Îndemnul a fost făcut în cadrul evenimentului de lansare a programului electoral pentru primărie al lui Năstase.

”Veniţi şi donaţi, o sută de lei, o mie de lei, zece mii de lei”, i-a îndemnat Machedon pe locuitorii Capitalei. Menționăm că Alexandru Machedon este șeful de campanie al lui Năstase și, potrivit declarației depuse la CEC, singurul finanțator al acestuia, oferindu-i 200 de mii de lei.
Machedon s-a făcut remarcat săptămâna aceasta, după ce a publicat pe Facebook datele unui sondaj intern al PPDA, care arată că Silvia Radu este pe primul loc în preferințele alegătorilor, iar Andrei Năstase este abia pe locul trei, în urma socialistului Ion Ceban.

Nu este pentru prima dată când Andrei Năstase le cere oamenilor bani pentru a-şi întreţine partidul. Recent, acesta a declarat la Jurnal TV că are nevoie de resurse financiare ca să poată plăti site-urile care îi lustruiesc imaginea.

În declarația de avere depusă la CEC, Andrei Năstase nu declarat zero venituri pentru ultimii doi ani. Dar a reușit să adauge încă un teren agricol, la cele nouă, precum și la 11 case pe care le deține.

Familia sa trăiește într-o casă de lux în oraşul Bad Homburg din Germania, lângă Frankfurt, în apropiere de nașul său, Victor Țopa, condamnat în Moldova. Într-o conferință de presă, Năstase a declarat că a fost nevoit să vândă unul din automobilele sale ca să se întrețină.

Sursa: today.md

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus