Actualitate

Motivul pentru care o minoră de 13 ani, însărcinată, s-a aruncat de la etaj. ”Sunt pe cale să mă duc, te iubesc”

O adolescentă însărcinată, în vârstă de 13 ani, din Thailanda s-a aruncat de la etaj după ce a fost violată o noapte întreagă de șase bărbați, relatează Daily Mail.
Adolescenta, identificată doar prin porecla ei, Pinkie, a sărit în gol de la etajul unui bloc de locuințe din Bangkok și nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Înainte de a se sinucide, fata i-a trimis o poză unei prietene în care apare cu picioarele atârnând în afara unei ferestre, alături de mesajul: ”Sunt pe cale să mă duc, te iubesc”, scrie dailymail.co.uk.

De asemenea, potrivit presei locale, fata a postat și pe Facebook un mesaj prevestitor: „Dacă n-aș fi fost însărcinată, aș fi plecat demult”.

Mama ei, în vârstă de 45 de ani, a raportat abuzul sexual la Poliție, unde a declarat că o gașcă de șase bărbați i-a ținut fiica captivă într-un apartament și a violat-o în noaptea de 11 noiembrie. Aceasta a declarat că fata sa intrase într-o depresie profundă după viol.

Au fost identificați doi suspecți în acest caz, unul dintre ei fiind arestat după ce polițiștii au găsit și o armă de foc neînregistrată în locuința sa.

„Ambii suspecți sunt acuzați de complicitate la abuzul sexual al fetei”, potrivit unui reprezentant al Poliției Regale Thailandeze. Oamenii legii spun că Pinkie s-a certat cu mama ei, chiar înainte de sinucidere. Femeia a fugit după adolescentă, încercând să o oprească, dar din nefericire nu a reușit.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *