Timpul.md

Chișinău 13 Aprilie 2020 | 07:33

Oasis Apartments: Achită comod apartamentul tău - în rate, timp de 7 ani

Carantina nu este un impediment pentru cei care își doresc să achiziționeze o locuință. Companiile de construcție vin cu noi metode atractive de plată pentru clienții lor. 

La Oasis Apartments, spre exemplu, dezvoltatorul a gândit o nouă metodă de achitare pe o periadă de șapte ani, direct de la compania de contrucție. Timp de o singură zi, doar cu buletinul, fără implicarea băncii și fără certificat de salariu, clientul poate intra în posesia apartamentului. 
Noua metodă de achitare le este pusă la dispoziția clienților celora care au venituri înafară de cele oficiale. Potrivit companiei de construcție, au venit mai multe cereri din partea moldovenilor sosiți de peste hotarele țării.

Acum la Oaisis, familiile deja pot intra în posesia unui apartament în variantă albă impecabilă. Prima rată pentru un apartament cu două camere și living este de doar 6000 € .

Oasis Apartments este un complex locativ de avengură amplasat nemijlocit în inima sectorului Rășcani. Aici veți găsi tot de ce aveți nevoie pentru comoditatea Dvs cotidiană.

Nu ratați șansa! Alegeți acum apartamentul propriu la etajul dorit!

Sună acum: +373 689 99 361

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus