Timpul.md

Horoscop 14 Februarie 2012 | 05:01

Peştii sunt predispuşi la exagerări

BERBEC  

Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi vă ieşiţi uşor din fire. Nu exageraţi şi controlaţi-vă reacţiile. Evitaţi discuţiile aprinse cu persoana iubită!

TAUR
Astăzi aveţi un spirit critic ieşit din comun şi aveţi tendinţa să faceţi o tragedie din orice mărunţiş. Pregătiţi-vă pentru o călătorie în interes personal.

GEMENI
Se pare că reuşiţi să vă dezamăgiţi un prieten apropiat. Sunteţi predispus la gafe. Nu îi căutaţi nod în papură partenerului de viaţă. Ar fi bine să ascultaţi o persoană mai în vârstă din familie.

RAC
S-ar putea să fiţi neliniştit din cauza unor probleme financiare minore. Nu este cazul să vă faceţi probleme. O rudă apropiată vă împrumută o sumă importantă sau vă propune o colaborare de pe urma căreia puteţi câştiga bine.

LEU
Aveţi tendinţa de a deveni prea insistent cu cei din jur şi chiar sâcâitor. Neînţelegerile cu un prieten apropiat vă pun pe gânduri. Întrebaţi-vă dacă nu cumva exageraţi!

FECIOARĂ
Se pare că acordaţi prea multă importanţă unor probleme mărunte şi că sunteţi tentat să exageraţi. Încercaţi să vă detaşaţi! Grijile nejustificate ar putea să vă afecteze sănătatea.

BALANŢĂ
Faceţi câteva drumuri scurte, în care reuşiţi să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea, însă, ca partenerul de viaţă să nu fie de acord să cumpăraţi un obiect de valoare.

SCORPION
Din cauza oboselii, este posibil să fiţi din cale afară de nervos şi să vă controlaţi cu mare greutate. Nu este exclus să vă certaţi cu cei din jur. Stăpâniţi-vă agresivitatea, ca să nu vă faceţi duşmani.

SĂGETĂTOR

Aveţi tendinţa să vă enervaţi fără motiv, ceea ce vă poate pune în situaţii neplăcute. Evitaţi activităţile sociale şi afacerile, pentru că aveţi prea puţine şanse de reuşită.

CAPRICORN

Se pare că aveţi dificultăţi de concentrare. Nu vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp, pentru că riscaţi să aveţi surprize neplăcute.

VĂRSĂTOR
Un prieten vă redă buna dispoziţie şi optimismul propunându-vă o colaborare. Terminaţi ce aţi început şi nu neglijaţi problemele familiale.

PEŞTI
Sunteţi predispus la exagerări. O discuţie banală cu un coleg de serviciu poate să degenereze într-o ceartă serioasă. Puteţi evita divergentele dacă nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus