Timpul.md

Actualitate 19 Octombrie 2020 | 10:41

Preşedinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, testată pozitiv la COVID-19

 

Preşedinta Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a fost confirmată pozitiv cu noul tip de Coronavirus, anunţă Secretariatul Parlamentului.

Totodată, Zinaida Greceanîi a scris pe pagina sa de Facebook că se tratează la domiciliu sub monitorizarea medicului de familie.

„Din păcate, COVID-19 afectează zilnic mii de oameni din întreaga lume, pentru viaţa cărora luptă eroii zilelor noastre – medicii. Şi eu mă aflu sub supravegherea medicului de familie şi urmez tratamentul la domiciliu.

Exprim sincere cuvinte de recunoştinţă şi mulţumire tuturor angajaţilor sistemului de sănătate pentru sacrificiu şi munca titanică pe care o desfăşoară în această perioadă dificilă. Sunteţi pe bună dreptate eroii noştri.

În pofida tuturor greutăţilor generate de această criză pandemică, sunt convinsă că împreună vom reuşi să le depăşim. Vă doresc tuturor multă sănătate, fiţi vigilenţi şi aveţi grijă de familiile voastre şi oamenii dragi”, a scris Zinaida Greceanîi.

Regimul de autoizolare la domiciliu a deputaţilor în Parlamentul de legislatura a X-a este stabilit, conform unei dispoziţii a speakerului, până la prezentarea rezultatelor negative ale testului la COVID-19.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus