Timpul.md

Bună Dimineața 24 Ianuarie 2011 | 10:46

Priponul!

Foarte multe dezbateri în aceste zile de iarnă revenindă şi de facturi în mâna tremurândă. Mai înainte vreme acestea începeau la bucătărie. 

Acum s-au mutat pe forumuri. Iar subiectul lor este unul pe cât de interesant, pe atât de surprinzător. Ajunşi la limita facturării, moldovenii şi-au amintit subit de… România, de negocierile dintre guvernările peledemiste de pe ambele maluri ale Prutului despre interconexiunile energetice care să asigure, vorba premierului Filat la Radio Moldova, „accesul RM la surse alternative de aprovizionare cu gaze”.
Iată doar câteva crâmpeie de pe forumul ziarului TIMPUL după publicarea materialului „Guvernul Moldovei trebuie să investească în Centrala atomoelectrică de la Cernavodă”:

YURI: Bună idee, dar mai trebuie convinşi şi cei de la guvernare.
OLEG100: Demult trebuiau făcute investiţii la Cernavodă, dar suntem slabi şi aşa vom rămâne isterici ca Voronin.
Vieru ROMÂNUL: Dar ce interes au slugile ocupanţilor ruşi? Parca nu ştim noi cine blochează construirea interconexiunilor de linii de înaltă tensiune şi de reţele de gaz metan peste Prut?
vladimir: La noi… guvernanţii au un interes personal de a avea doar un singur furnizor de energie care scumpeşte mereu preţul.
vasile: Noi o să stăm la mila ruşilor că doar am rămas bolşevici în continuare şi am votat cu ei şi ultima dată.
valeriu: Nu este o idee nouă, doar că foştii guvernanţi mereu au fost antiromâni.

Adaug eu: Dar actualii?
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus