Timpul.md

Actualitate 20 Mai 2019 | 08:23

PROGNOZA METEO 20 MAI 2019: Ploi cu descărcări electrice în unele raioane / Câte grade vor înregistra termometrele

Astăzi, în nordul şi centrul ţării sunt aşteptate ploi cu descărcări electrice, la sud cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca se vor înregistra 23 de grade, la Bălți 24 de grade, iar la Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol maxima va ajunge la 26 de grade Celsius. La Leova se aşteaptă 27 de grade Celsius. La Comrat şi la Cahul termometrele vor indica 28 de grade Celsius.

În Capitală, astăzi sunt prognozate 26 de grade Celsius. În următoarele zile, vremea se va menține caldă. Meteorologii au anunțat cer variabil, izolat ploi cu descărcări electrice. Ziua temperaturile vor oscila între 21 și 26 de grade, iar pe timp de noapte vor varia între 11 şi 15 grade Celsius

Astăzi, în cea mai mare parte a Europei vor cădea precipitaţii însoţite de descărcări electrice. La Madrid termometrele vor indica 22 grade Celsius,iar la Paris vor fi 20. La Londra şi Roma se vor înregistra 18 grade, la Berlin 26 de grade Celsius. La Viena şi Budapesta sunt prognozate 21 de grade, iar la Praga sunt anunţate 17 de grade Celsius. La Varşovia se aşteaptă până la 24 de grade, iar la Belgrad cu un grad mai puţin.

La Bucureşti vor fi valori de 27 de grade Celsius. La Atena şi Ankara termometrele vor indica 28 de grade Celsius . La Kiev cerul va fi variabil, temperaturile vor ajunge la 25 de grade Celsius, iar în capitala Rusiei nu va fi mai cald de 22 grade. 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus