Horoscop

Racii sunt foarte critici la adresa celor din jur. Află ce-ţi rezervă astrele!

Nu vă lăsaţi antrenat într-o ceartă!

TAUR
Aveţi tentaţia să începeţi mai multe treburi deodată. Nu fiţi nerăbdător, pentru că riscaţi să faceţi greşeli. Încercaţi să vă organizaţi mai bine!

GEMENI

S-ar putea să fiţi indispus din cauza dificultăţilor financiare. Păstraţi-vă cumpătul, indiferent ce se întâmplă, şi ascultaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă.

RAC

Încercaţi să fiţi mai atent la cheltuieli! Ca să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă, consultaţi-vă înainte de a merge la cumpărături. Astăzi sunteţi foarte critic la adresa celor din jur.

LEU

Se pare că sunteţi agitat şi nervos din cauza unor probleme financiare. Încercaţi să vă calmaţi, pentru că altfel riscaţi să aveţi probleme la serviciu!
Evitaţi speculaţiile!

FECIOARĂ

S-ar putea ca relaţiile parteneriale să fie încordate din cauza stării de agitaţie pe care o aveţi de dimineaţă. Ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie!

BALANŢĂ

S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie. Nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie şi aveţi tendinţa să exageraţi. Încercaţi să nu vă susţineţi cu încăpăţânare punctul de vedere!

SCORPION

S-ar putea să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme familiale. Un prieten vă propune o colaborare care v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţi simţitor situaţia financiară.

SĂGETĂTOR

Nu încercaţi să cereţi astăzi o mărire de salariu, chiar dacă sunteţi convins că o meritaţi! Limitaţi-vă la activităţi de rutină, care nu necesită prea multă concentrare.

CAPRICORN
S-ar putea să vă sune o rudă din altă localitate şi să vă anunţe că intenţionează să vă viziteze. Evitaţi discuţiile aprinse cu partenerul de viaţă.

VĂRSĂTOR

Astăzi s-ar putea să nu fiţi prea inspirat şi nici prea comunicativ. Evitaţi întâlnirile de afaceri şi călătoriile, pentru că sunteţi predispus la greşeli!
Puteţi avea succes în activităţile casnice.

PEŞTI
Se pare că nu vă simţiţi în apele dvs. tocmai acum când aveţi multe de rezolvat. Nu vă asumaţi riscuri importante, pentru că aveţi puţine şanse de reuşită.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *