Horoscop

Racii trebuie să evite discuţiile în contradictoriu. Află aici horoscopul tău

TAUR
Vi se modifică programul pe neaşteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Aveţi şansa să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu experienţă, care vă ajută într-o afacere.

GEMENI
Nu începeţi activităţi noi astăzi, pentru că puteţi să vă loviţi de obstacole. Amânaţi activităţile dificile, care necesită o concentrare intensă.

RAC

Sunteţi hipersensibil şi agitat, nu vă simţiţi în apele dvs. Nu luaţi decizii importante, pentru că nu aveţi un contact prea bun cu realitatea. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!

LEU
S-ar putea că în prima parte a zilei să aveţi mici probleme în cămin. Un gest tandru sau o vorbă bună vă pot ajuta să evitaţi o ceartă. Financiar nu staţi prea bine, dar fiţi optimist!

FECIOARĂ
Sunteţi obosit şi confuz, cu un simţ practic scăzut. Evitaţi să luaţi decizii importante! Odihniţi-vă mai mult şi limitaţi-vă la activităţi de rutină.

BALANŢĂ
Zi favorabila întâlnirilor cu prietenii şi cu persoana iubită. S-ar putea să primiţi o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie.

SCORPION
Aveţi tendinţa să fiţi idealist şi să credeţi că puteţi rezolva totul, foarte uşor. Fiţi mai realist, ca să nu aveţi surprize neplăcute! Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere!

SĂGETĂTOR
S-ar putea să fiţi dezamăgit pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum aţi fi vrut. Nu este o zi prea bună pentru afaceri, dar puteţi petrece clipe plăcute alături de persoana iubită.

CAPRICORN
Deşi aveţi multă treabă, ar fi bine să mai reduceţi ritmul în care munciţi. În prima parte a zilei, sunteţi tentat să cheltuiţi cam mult. Încercaţi să fiţi mai prudent!
Faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită.

VĂRSĂTOR
Nu începeţi activităţi noi, pentru că aveţi tendinţa să vă grăbiţi. Sunteţi cu capul în nori şi riscaţi să neglijaţi problemele importante. Ar fi bine să vă faceţi o listă de priorităţi.

PEŞTI
Deşi cei din jur nu prea vă apreciază ideile la adevărata lor valoare, nu este cazul să vă indispuneţi. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental şi în relaţiile cu persoanele mai în vârstă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *