Horoscop

Racii trebuie să se odihnească

TAUR
Ai nevoie de multă concentrare pentru a rezolva toate problemele de săptămâna aceasta. Nu încerca să înţelegi prea mult, numai aşa se pot realiza planurile. Este posibil ca la începutul săptămânii să stai acasă şi să te dedici treburilor casnice. Vei simţi farmecul acestui gen de activităţi şi viaţa ta de familie se va îmbunătăţi.

GEMENI
Eşti înclinat să construieşti planuri grandioase. N-ar fi mai bine să le readuci la mărimea lor reală ? Este probabilă o călătorie de afaceri, ceea ce îţi va permite să te sustragi de la anumite probleme. Redu dialogul cu şeful tău la minimum, altfel vorbele tale de duh vor provoca o situaţie dificilă. Sâmbătă, ca să răspunzi la probleme importante, ascultă sfatul oamenilor apropiaţi si nu le refuza ajutorul.

RAC
Odihneşte-te şi recuperează-ţi forţele, evitând să te supraîncarci. Miercuri poate vei primi informaţii importante care îţi vor aduce stabilitatea financiară, dacă vei ştii să le foloseşti corect. Încearcă să nu le ratezi. Săptămâna îţi este favorabilă mai ales în domeniul profesional. Aminteşte-ţi de prieteni, întâlnirea cu ei îţi va permite să te distrezi şi să înveţi lucruri interesante.

LEU
La începutul săptămânii poţi să te bazezi cu încredere pe cei apropiaţi. Te simţi explodând de energie, care îţi va fi necesară pentru punerea în aplicare a scopurilor creatoare. Aminteşte-ti de casă, ai grijă de confortul pe care ţi-l oferă. Dacă ţi se cere ajutorul, încearcă să nu refuzi pe nimeni în măsura posibilităţilor. Fii autodidact şi îmbogăţeşte-ţi cultura generală, săptămâna aceasta este un timp favorabil pentru astfel de activităţi.

FECIOARĂ
Săptămâna aceasta încearcă să eviţi conflictele cu cei dragi, vor lăsa urme adânci mult timp. Miercuri sau joi este posibil să primeşti o ofertă interesantă. Ocupă-te măcar o zi de casă şi de întreţinerea acesteia. Copiii au nevoie de sfatul tău înţelept, aşa că acordă-le atenţie şi ai grijă de ei.

BALANŢĂ
Este un timp favorabil pentru abordarea planurilor din punct de vedere creativ. Ai nevoie de toată iniţiativa şi hotărârea ta pentru a pune în practică cele mai avansate tehnologii. Munca îţi va lua mult timp, din păcate, trebuie să te împaci cu acest lucru. Acordă mai mult timp celor de lângă tine şi nu da atenţie celor indiferenţi.

SCORPION
Vei acumula săptămâna aceasta noi cunoştinţe şi vei dobândi noi talente. Vei fi mai hotărât, dar nu este necesar să te repezi. Încearcă să nu te implici într-o poveste romantică şi aventuroasă, pentru că va fi foarte dificil să mai scapi. Găseşte-ţi timp pentru îmbunătăţirea vieţii de familie.

SĂGETĂTOR
Săptămâna aceasta va fi plină de evenimente. Planurile tale se vor realiza extrem de repede. Relaţiile cu anturajul se vor îmbunătăţi şi toate situaţiile conflictuale se vor rezolva. Te poţi baza pe ajutorul prietenilor. Trebuie să răspunzi la fel, să nu refuzi să le acorzi ajutorul şi să te încadrezi în timp.

CAPRICORN
Vei avea mult de muncit săptămâna aceasta şi nu destul timp pentru asta. Dar nu te îngrijora, toate problemele se vor rezolva dacă vei fi destul de atent. Copiii vă vor bucura cu succesele şi realizările lor. Este de dorit să începi să foloseşti cunoştinţele acumulate în această perioadă. Te vor ajuta să obţii rezultate bune.

VĂRSĂTOR
Ideile tale interesante vor fi apreciate şi aprobate de către şeful tău şi de către colegi, probabilitatea ca aceste idei să fie finanţate nu este exclusă. De asemenea, nu este exclusă o călătorie de afaceri. Privind în trecut, te vei simţi puţin trist, dar nu acorda prea multă atenţie. Prezentul este mai bun.

PEŞTI
Eşti bine motivat şi hotărât. A venit o perioadă importantă, care îţi permite să-ţi descoperi abilităţile profesionale. Nu-ţi irosi forţele cu fleacuri. Evită conflictele cu şeful. Uită de gelozie, este un sfătuitor rău. Găseşte-ti liniştea interioară şi vei vedea că te vei simţi mai bine. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *