Timpul.md

Bună Dimineața 18 Martie 2010 | 15:04

Ridicaţi fruntea!

Ridicaţi un pic fruntea, Vă rog, şi priviţi în sus, Vă rog, şi recitiţi de cel puţin opt ori îndemnul din chenarul de deasupra rubricii „Bună dimineaţa!”. …Iar acum, putem spune mai în cunoştinţă de cauză că, într-adevăr, este vorba despre o abonare mai puţin obişnuită la ziarul TIMPUL.

Este un fel de acţiune şi promoţională, dar şi socială a TIMPULUI în timpuri grele şi pentru timpuri şi mai grele, dacă tot se anunţă în Republica asta Moldova o primăvară, o vară, o toamnă şi din nou o primăvară atât de fierbinţi politic încât, pentru a scăpa cu conştiinţa nevătămată şi cu opţiunea nemanipulată, veţi avea nevoie absolut tot timpul de ziarul absolut de al vostru care se numeşte şi se va numi şi mai departe TIMPUL. Acum, mai ridicaţi, Vă rog, uşurel fruntea, cu tot cu privire, spre chenarul de mai sus şi reţineţi pentru Dumneavoastră, şi ţineţi minte ca să nu uitaţi să le spuneţi şi celorlalţi că numai abonându-vă la TIMPUL, anume în ziua de vineri, 19 martie, pentru opt luni înainte, veţi putea primi TIMPUL nouă luni înainte.
Ridicaţi, Vă rog, fruntea şi privirea… pentru că OAMENII care citesc TIMPUL nu merg cu frunţile plecate spre viitor şi nu au privirile întunecate de trecut.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus