Sport

România învinge Belarus după un meci cu 8 goluri!

Naționala României s-a impus cu un categoric 5-3 în meciul amical disputat miercuri seara cu reprezentativa Belarusului.

La meciul disputat la Ploiești, Mirel Rădoi a optat pentru un inedit sistem 3-4-3, în care și-au găsit locul debutanții Lazar și Mitrea, iar naționala României a oferit un fotbal încântător.

„Tricolorii” au marcat de patru ori în prima repriză și-au controlat în totalitate întâlnirea.

Bogdan Mitrea, în minutul 11, a înscris la debut, cu capul, după un corner al lui Răzvan Marin.

În minutul 20, Răzvan Marin a dus scorul la 2-0 dintr-o lovitură de la 11 metri obținută de George Pușcaș.

3-0 s-a făcut în minutul 31, când Nedelcearu a punctat după un corner executat de Tănase și prelungit cu capul de Mogoș.

Cu un minunt înainte de sfărșitul primei reprize, George Pușcaș și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj, cu un șut din interiorul careului.

La reluare, Nedelcearu a reușit dubla, după ce portarul oaspeților a respins în față la un șut al lui Tănase.

Rădoi a efectuat mai multe schimbări, iar bielorușii trecut la conducerea partidei, marcând de trei ori, prin Kendysh (min.63), Bakhar (min.80) și Klimovich (min.90+2), după mari greșeli în defensivă. Oaspeții puteau chiar să mai puncteze o dată, dar Lazar a parat penaltiul executat de Yablonski.

O victorie facilă pentru „tricolori”, însă adevăratele examene vor veni pe 15 noiembrie, cu Norvegia, și pe 18 noiembrie, cu Irlanda de Nord, ambele în Liga Națiunilor.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *