Timpul.md

Horoscop 15 Februarie 2012 | 04:55

Scorpionii trebuie să fie pregătiţi pentru o săptămână grea

BERBEC 

Lipsa banilor vă determină să amânaţi o călătorie în interes personal, ceea ce vă afectează relaţiile cu partenerul de viaţă. Daţi dovadă de mult calm.

TAUR
Starea de melancolie vă poate afecta relaţiile sentimentale. Aveţi mari şanse de reuşită în activitatea casnică. Acordaţi mai multă atenţie persoanelor vârstnice din familie.

GEMENI
Dorinţa de a vă întâlni cu prietenii vă face să lipsiţi cam mult de acasă. Nu este exclus să aveţi o discuţie cu partenerul de viaţă. Temperaţi-vă nervozitatea!

RAC

Discuţiile cu persoana iubită vă irită, iar starea de nervozitate vă poate afecta relaţiile sociale. Ar fi bine să vă mai temperaţi orgoliul. Sfaturile unui prieten de încredere se pot dovedi foarte folositoare.

LEU
Este posibil să aveţi un conflict cu o persoană mai în vârstă din familie. Tensiunile se pot aplana foarte uşor, cu o vorbă bună. Fiţi mai atent la ce spuneţi, mai ales că astăzi sunteţi mai vorbăreţ ca de obicei!

FECIOARĂ
Relaţiile sentimentale pot avea de suferit dacă refuzaţi să mergeţi într-o vizită la rude. Încercaţi să vă limitaţi la activităţi de rutină!

BALANŢĂ
S-ar putea să vă pierdeţi răbdarea şi să vă certaţi cu cineva din familie, din cauza banilor. Mai mult calm! N-ar strica să vă odihniţi mai mult.

SCORPION

În prima parte a zilei, aveţi dificultăţi de concentrare, ceea ce vă scoate din sărite. Amânaţi deciziile importante. Acordaţi mai mult timp odihnei! Vă aşteaptă o săptămână grea.

SĂGETĂTOR
S-ar putea să fiţi apatic şi, din cauza aceasta, să aveţi probleme sentimentale. Aveţi chef să fiţi lăsat în pace şi să nu faceţi nimic. Oricât de indispus aţi fi, acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite!

CAPRICORN

Aveţi tendinţa de a fi impulsiv. Calculaţi bine fiecare pas, în special în afaceri şi pe plan sentimental. Ar fi bine să nu faceţi astăzi investiţii şi să evitaţi călătoriile în interes personal.

VĂRSĂTOR
S-ar putea să fiţi indispus şi să nu vă purtaţi corect cu persoana iubită. Nu este exclus ca de aici să înceapă o ceartă în toată regula. Evitaţi afacerile şi întâlnirile cu prietenii.

PEŞTI
Aflaţi că trebuie să plecaţi de urgenţă într-o delegaţie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Nu faceţi investiţii astăzi, pentru că nu este un moment favorabil!

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus