Timpul.md

Actualitate 3 Iunie 2018 | 14:12

Silvia Radu ar putea deveni vicepremier responsabil de problemele sociale

Ex-candidatul la Primăria capitalei, Silvia Radu, ar putea deveni în scurt timp vicepremier responsabil de problemele sociale, scrie TRIBUNA.

Potrivit sursei, modificările de rigoare în structura Guvernului vor fi făcute în scurt timp, deoarece la moment sunt prevăzute doar două funcţii de vicepremieri – responsabili de reintegrarea ţării şi de integrare europeană.

Funcţia de vicepremier pe probleme sociale a existat şi anterior, dar a dispărut odată cu reforma Guvernului de anul trecut.

Sursele susţin că Silvia Radu s-a prezentat destul de bine în ultimele luni (când a fost Primar interimar al capitalei) din punct de vedere al gestionării problemelor sociale şi de aceea s-a decis să i se ofere în gestiune acest domeniu important în cadrul Guvernului.

De notat că Silvia Radu a condus anterior compania „Gas Natural Fenosa”. În 2016 a candidat la funcţia de Preşedinte al RM, dar a acumulat doar câteva mii de voturi. În noiembrie 2017 a devenit Primar interimar al capitalei. În alegerile din 20 mai 2018 a candidat la funcţia de Primar, dar nu a trecut în turul doi, acumulând doar ceva mai mult de 17% din voturile alegătorilor.

Sursa: Unimedia.info

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus