Timpul.md

Femeia 7 Iunie 2021 | 05:41

Sport pentru sistemul cardiovascular

Câteva exerciţii realizate cu foarte mare uşurinţă în propria sufragerie te vor ajuta să arăţi bine şi să ai o inimă sănătoasă. Antrenamentul aerobic realizat la domiciliu are multe beneficii. Sportul te ajută să îţi păstrezi inima sănătoasă şi să pierzi în greutate, creşte imunitatea şi ajută chiar şi la strălucirea pielii. Exerciţiile de aerobic sunt excelente şi pentru sistemul cardiovascular, iar astăzi te vom învăţa cum să-ţi păstrezi sănătoasă inima prin sport. Câteva exerciţii realizate cu foarte mare uşurinţă în propria sufragerie te vor ajuta să arăţi bine şi să fii sănătoasă.

Săritul corzii
Cu acest exerciţiu se pot arde 200 de calorii în 12 minute de sport. Exerciţiul se realizează uşor, nu este dificil. Trebuie doar voinţă, echipament adecvat şi, evident, o coardă.

Step aerobic
Step aerobic la domiciliu este un antrenament foarte popular. Pentru acest antrenament cardio la domiciliu, veţi avea nevoie de o platformă care poate fi de 4-8 cm înălţime. Alege o platformă mai mare pentru un antrenament mai bun şi mai eficient. Urci şi cobori pe platformă timp de zece minute, faci o pauză în care realizezi câteva abdomene, apoi reiei exerciţiul pe stepper. În funcţie de imaginaţia ta, stepperul poate fi o sursă perfectă de relaxare. Poţi să efectuezi rotiri, sărituri şi banalele ridicări alternate pe ambele picioare.

Urcatul scărilor

Iată cum scările ne pot ajuta. Alergarea pe scări este uşoară şi arde caloriile mai repede. O persoană poate arde aproximativ 300 de calorii în 30 de minute de urcat pe scări.

Dansul

Acesta este un antrenament aerobic care te va ajuta să te şi distrezi. Pune în combină un CD cu muzică bună şi dă startul distracţiei. 20 de minute de dans te ajută să arzi 120 de calorii.

Alergarea
Dacă ai o bandă de alergat acasă, poţi avea un antrenament mult mai controlat şi poţi monitoriza numărul caloriilor pe care le-ai ars. În 20 de minute de alergare pe bandă se pot arde 90 de calorii.

Spor la treabă!


Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus