Timpul.md

Bună Dimineața 19 Ianuarie 2012 | 05:56

„Stăpânului” nu-i pasă

Ne obişnuim deja cu faptul că orice subiect de interes public reflectat în presa de la Chişinău, indiferent de proporţiile acestuia, dispare după un timp scurt din vizorul publicului.  

Aşa s-a întâmplat şi cu cazul de la Ştefan-Vodă, când un ofiţer aflat în misiune de serviciu a fost rănit în zona capului de către candidatul de atunci la şefia Primăriei satului Tudora, Victor Busuioc. Precizăm că, pe 11 aprilie 2011, CCCEC a efectuat o percheziţie la casa familiei Busuioc, deoarece tatăl împreună cu fiul erau suspectaţi de implicarea într-un caz de contrabandă în valoare de un milion de lei. Zilele acestea, unul dintre cititorii TIMPULUI şi-a amintit de acest caz şi ne-a scris că „ultima dată citisem că marfa a fost confiscată, ceea ce înseamnă că persoanele erau implicate în scheme de contrabandă. Cazul a ieşit din atenţia societăţii civile şi băieţii cu bani au încheiat toate întrebările”.
În context, este actual un banc, care îi are ca protagonişti pe doi câini. La întrebarea „Ce mai faci?”, un câine îi răspunde celuilalt: „Bine. Dar de când avem democraţie, stăpânul mi-a scurtat lanţul şi mi-a îndepărtat farfuria cu mâncare. În schimb, mi se permite să latru cât vreau...”. Din păcate, „lătrăm” despre multe: clădiri istorice demolate, spaţii verzi care dispar, fărădelegi, dar „stăpânului” nu-i pasă.
 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus