Timpul.md

Timpul Liber 13 Martie 2021 | 07:31

Top 10 cele mai bune plaje din lume

Site-ul trifter.com  a publicat topul celor mai bune plaje din lume, ţinând cont de condiţiile pe care le au turiştii, precum şi de preţurile vacanţelor petrecute acolo.

Ipanema Beach, Rio de Janeiro, Brazilia, este una dintre cele mai apreciate plaje din Brazilia, care atrage, anual, zeci de mii de turişti din întreaga lume. Poipu Beach, Kauai, Hawaii, oferă multe posibilităţi de distracţie pentru familiile care au copii. De exemplu, plimbarea cu elicopterul pe deasupra plajei este o facilitate inclusă în taxa zilnică de folosire a plajei.Larvotto Beach, Monte Carlo, Monaco – condiţii pe măsura banilor cheltuiţi şi numărul mare de vedete care pot fi întâlnite aici. Plaja Anse Source D’Argent, La Digue, Seychelles are cele mai frumoase peisaje din lume.South Beach, Miami, Florida. Este una dintre cele mai populare şi populate plaje din SUA. Vizitată anual de sute de mii de oameni din întreaga lume, plaja este renumită pentru petrecerile nocturne care se organizează aici.
Surfers Paradise, Queensland, Australia – una dintre primele plaje din lume pentru amatorii de surf. Aici se formează valuri foarte bune pentru practicanţii acestui sport. După Trifter.com

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus