Timpul.md

Actualitate 6 Iulie 2017 | 07:08

Un comentator sportiv din România este pentru a 9-a oară în Cartea Recordurilor

Celebrul comentator sportiv Ilie Dobre, de la Radio Romania Actualitati, a intrat pentru a 9-a oara in Cartea Recordurilor, stabilind un nou record mondial la strigatul de gol, fara respiratie – in studio –, in 52 de secunde si 3 zecimi. 

O noua performanta de exceptie, omologata de World Record Academy (Academia Recordurilor Mondiale), cea mai mare si mai prestigioasa organizatie din lume care certifica recordurile mondiale.

Comentatorul Ilie Dobre detine alte recorduri mondiale: 35 secunde si 6 zecimi; 31 secunde si 27 secunde, in transmisiunea unui gol in direct, fara respiratie; 1 minut si 8 secunde, cu o singura respiratie, si 42 de secunde cu respiratie, fiin, totodata, comentatorul sportiv radio cu cele mai multe carti publicate.

World Record Academy i-a acordat doua inalte distinctii: “Cel mai de succes comentator sportiv de radio din lume” si “Omul Anului in Media” (2014), precizand ca Ilie Dobre a fost premiat, in anul 2008, de Presedintia Romaniei, cu “Ordinul National pentru Merit“, in grad de Cavaler.

Sursa: RRA 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus