Timpul.md

Bună Dimineața 10 Martie 2011 | 08:38

Un stat idiotizat...

Faptul că cetăţenii acestei ţări blestemă în fiecare nouă zi RM este un lucru regretabil, dar cert. Faptul că fiecare al doilea tânăr din RM vrea să părăsească această ţară e un lucru demonstrabil. Faptul că RM a devenit o ţară mafiotizată, în care deja este imposibil să se facă ordine elementară, e un lucru în văzul tuturor.

Faptul că şansele RM de a scăpa de sărăcie şi dezmăţ sunt minime îl constată în fiecare zi mii de oameni care au nenorocita ocazie de a contacta instituţiile acestui stat sau de a miza pe sprijinul lui. Faptul că şi fosta, şi actuala conducere de toate nivelurile îi consideră pe cetăţenii acestei ţări nişte idioţi îl vedem în fiecare seară la televizor. Faptul că cetăţenii RM au pus cruce pe ultima speranţă pe care au mizat în ultimele alegeri parlamentare şi cer tot mai insistent alegeri anticipate pentru a scăpa de toate cele patru partide care îi chinuiesc de doi ani şi nu le oferă nicio şansă de a se simţi oameni normali într-o ţară normală este un lucru care, cu fiece zi, devine o axiomă. Nu prezic o apocalipsă. Dar, dacă Bugetul de stat pentru 2011 nu va fi aprobat în viitoarele două săptămâni, să nu spuneţi că nu v-am spus...

Pentru că cetăţenii simpli simt mult mai multă responsabilitate pentru soarta RM decât clovnii de la guvernare. Dacă nu credeţi - întrebaţi-i pe aceşti cetăţeni.

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus