Timpul.md

Horoscop 2 Februarie 2012 | 05:04

Vărsători, amânaţi întâlnirile importante

BERBEC  

Este posibil să aveţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar. Din acest motiv, sunteţi indispus şi puteţi deveni irascibil. Păstraţi-vă calmul şi ascultaţi sfaturile prietenilor!

TAUR
S-ar putea să fiţi agitat din cauza unor schimbări care survin la serviciu. Nu vă ieşiţi din fire, altfel riscaţi să vă complicaţi situaţia. Fiţi calm cu persoana iubită!

GEMENI
S-ar putea să fiţi dezamăgit de atitudinea unui partener de afaceri sau a unui colaborator. Nu puneţi la suflet! Atmosfera în familie este foarte bună.

RAC
S-ar putea să fiţi dezamăgit de un prieten. Fiţi mai prudent decât de obicei. Amânaţi investiţiile! Vă liniştiţi spre seară, în mijlocul familiei.

LEU
Vă enervaţi din cauza unui coleg de serviciu care vă face greutăţi. Nu este momentul să luaţi decizii importante. S-ar putea să fiţi confuz şi să nu vă puteţi concentra.

FECIOARĂ
Este indicat să evitaţi afacerile şi întâlnirile cu prietenii. S-ar putea ca o rudă să vă ceara un împrumut. Nu o refuzaţi, dacă puteţi.

BALANŢĂ

Sunteţi nervos şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe toţi cei din jur. Temperaţi-vă, ca să nu vă îndepărtaţi prietenii. Aflaţi că veţi primi vizita unei rude din altă localitate.

SCORPION

Se pare că vă simţiţi obosit şi fără chef de muncă. Amânaţi deciziile importante şi dedicaţi-vă unor activităţi de rutină. Ar fi bine să vă relaxaţi şi să acordaţi mai mult timp odihnei.

SĂGETĂTOR
Este posibil să aveţi dificultăţi de concentrare la serviciu, din cauza problemelor sentimentale. Nu va lăsaţi pradă melancoliei! Puteţi avea spor la treburi casnice.

CAPRICORN
Nu vă convine nimic şi vă enervaţi foarte uşor. Aveţi tendinţa să căutaţi cearta cu lumânarea, sub diferite pretexte. Nu faceţi din ţânţar armăsar!

VĂRSĂTOR
O rudă apropiată vă dă o veste neplăcută. Nu vă îngrijoraţi! Problemele sunt trecătoare. Evitaţi orice discuţie în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Amânaţi întâlnirile importante.

PEŞTI
S-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă, pentru că vi se pare că aţi cheltuit cam mult. Ar fi bine să ţineţi cont şi de dorinţele sale.
Odihniţi-vă şi evitaţi activităţile solicitante!

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus