Timpul.md

Sport 1 Noiembrie 2010 | 15:27

Veteranii belaruşi au învins la Cupa FMF

Echipa din oraşul Pinsk a învins la turneul la fotbal, rezervat veteranilor, cu genericul "Cupa FMF", desfăşurat în weekend la stadionul "Dinamo" şi Centrul de pregătire a echipelor naţionale de la Vadul lui Vodă.

Jucătorii din Belarusi s-au clasat pe primul loc după ce au învins în finală reprezentativa Chişinăului cu scorul de 1-0, unicul gol fiind marcat de Aleksei Sidaruk la finele meciului. În minutul 44, Igor Dobrovolschi a ratat un penalty, acordat gazdelor.

Locul trei în clasament a revenit echipei din Constanţa (România), care a învins cu scorul 8-3 selecţionata oraşului Reni (Ucraina).

Turneul s-a desfăşurat pentru a şasea oară. La ediţiile precedente învingătoare a devenit selecţionata Moldovei. La actuala ediţie componenţa echipei noastre a fost următoarea: Vasile Coşelev, Ilie Vieru, Veaceslav Catcov, Gheorghe Sajin, Serghei Dubrovin, Vladimir Gosperschi, Pavel Ciobanu, Radu Rebeja, Igor Dobrovolschi, Alexandru Guzun, Aleksandr Veriovkin, Serghei Stroenco, Arcadie Andronic, Igor Cuciuc, Sergiu Chirilov, Vlad Copoţ. Echipa a fost pregătită de antrenorul Gheorghe Tegleaţov.


  • Un articol de:

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus