Timpul.md

Film 17 Mai 2021 | 11:38

VIDEO Când apare filmul Matrix 4

 Când apare filmul Matrix 4 Iubitorii francizei Matrix sunt extrem de entuziasmați, după ce în presa americană a apărut noua dată a lansării a celei de-a patra parte a seriei. Matrix 4 este filmul pe care toți fanii seriei îl așteaptă cu sufletul la gură de peste un deceniu. Oficialii au anunțat că producția nu va mai fi lansată în luna aprilie a anului viitor, ci pe data de 22 decembrie 2021.

Filmul este scris şi regizat de celebra Lana Wachowski, care a avut un rol important în producția și în realizarea scenariului precedentelor trei filme. O altă veste bună este că Matrix 4 îi va avea în centrul atenției tot pe Neo şi Trinity, interpretaţi de carismaticul Keanu Reeves şi îndrăgita actriță Carrie-Anne Moss, deşi cele două personaje au murit la finalul filmului „The Matrix Revolutions”.

Din distribuția filmului mai fac parte: Jada Pinkett Smith, Lambert Wilson, Yahya Abdul-Mateen II și Daniel Bernhardt. Ultimul film din Matrix a apărut în anul 2003. De-a lungul actor ani, fanii și-au dorit încă o nouă producție, dar aceasta s-a lăsat așteptată până acum. stiridinlume.ro

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus