Timpul.md

Sport 18 Iulie 2019 | 07:18

VIDEO REZUMAT / CFR - Astana 3-1 - Hora bucuriei de nedescris în Gruia! Imaginile sărbătorii clujenilor după calificare

CFR Cluj - Astana 3-1| Fluierul final al partidei dintre CFR Cluj şi Astana a declanşat fiesta în Gruia. Jucătorii s-au îmbrăţişat, iar Dan Petrescu a venit să-şi felicite elevii pe teren.


A trecut pe la fiecare, de la veteranii Culio, Vinicius, Deac sau Arlauskis, iar goalkeeperul lituanian a dat tonul la bucurie.

Arlauskis a fost cel care i-a mobilizat şi i-a strâns pe toţi jucătorii, iar echipa întreagă a încins o horă pe teren. Clujenii au creat şi fundalul sonor - muzica pe care au dansat a fost cea a scandărilor de Ole, ole, campionii, campionii!

Nu a lipsit de pe teren nici directorul executiv Marian Copilu sau membrii din staff-ul campioanei.

CFR Cluj va întâlni Maccabi Tel Aviv în turul 2 preliminar din Champions League

CFR Cluj - Astana 3-1. CFR Cluj s-a calificat în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Acolo, pe ardeleni îi așteaptă o dublă cu Maccabi Tel Aviv.

Meciurile se vor disputa pe 23/24 şi 30/31 iulie 2019, prima manșă fiind la Cluj.Maccabi Tel Aviv este un club cotat la 20,38 milioane de euro pe transfermarkt. Din echipa condusă de Vladimir Ivic, fostul antrenor de la PAOK, cota cea mai mare o are mijlocașul ofensiv Dor Micha (1.75 milioane de euro).

Maccabi Tel Aviv a câştigat fără înfrângere campionatul trecut din Israel, cu 20 de victorii şi şase egaluri.

 

Pe aceeaşi temă

Versiune completă web Înapoi sus