Horoscop

Zodia care va fi binecuvântată de astre în iunie

Deși Venus, planeta iubirii, este în mișcare retrogradă până pe 25 iunie, nu înseamnă că vom fi ocoliți de dragoste, ba chiar pentru unele semne s-ar putea să fie mai profundă ca niciodată. Ne vom întoarce mai atent către noi înșine și vom înțelege care sunt adevăratele noastre sentimente, ce relații sunt menite să dureze și ce așteptăm de la persoana pe care o iubim.

Cu Soarele în Rac de pe 20 iunie, emoționalitatea noastră este hrănită, iar tot ceea ce facem va sta sub semnul dezvălurii ființei noastre profunde și realizării potențialului nostru. Mercur și Neptun vor intra în mișcare retrogradă în a doua parte a lunii iunie, alăturându-se suitei de planete retrograde care a impus evenimentele zodiacale ale lunii mai. Chiar dacă ne așteptăm la unele perturbări emoționale, determinate de dificultăți de comunicare și dezamăgiri, va fi un bun prilej de a ne înțelege mai bine propriile motivații și dorințe.

În acest peisaj oarecum ambiguu, început sub semnul dublu al Gemenilor și continuat cu cel misterios al Racului, care va fi zodia ce va înflori în toată splendoarea ei?

Dacă ești deja cu sufletul la gură, nu mai amânăm nepermis de mult marea surpriză. Îți dezvăluim că rolul de Regină a lui Cireșar este ocupat anul acesta de …strălucitoarea Leoaică.

Da, este cât se poate de adevărat: nativele din zodia Leului vor avea o lună de poveste în iunie și vor fi răsfățate de astre. Prima parte a lunii le va aduce vești bune și evenimente plăcute, dar norocul lor va atinge cote maxime în preajma Solstițiului de vară, pe 21 iunie. Atunci Soarele, protectorul zodiei Leului, își va răsfăța favoriții cu daruri bogate, mai ales în sfera realizărilor profesionale.

Cât privește dragostea, taonările începute în prima parte a lunii vor căpăta contur de pasiune după ce Venus va ieși din mișcarea retogradă. Sentimentele vor atinge o intensitate colosală, la sfârșitul lui iunie, când Marte va intra în semnul de foc al Berbecului, înfrățit cu expansivul Leu.

Viața profesională a nativelor din zodia Leului va avea un traseu ascendent în luna iunie, cu începerea unor proiecte noi, care împletesc cariera cu pasiunea. Este posibil ca Leul să primească responsabilități în plus, dar și stimulare financiară pe măsură. Pentru nativele cu veleități artistice, luna iunie este plină de inspirație și le poate aduce ocazia de a se afirma în domeniul în care își exprimă talentul, fie că este vorba de un vernisaj al unei expoziții sau de o lansare de carte.

În ceea ce privește dragostea, sub oblăduirea Soarelui în Rac, nativele Leu vor redescoperi dulceața unor sentimente romantice către o persoană cu care schimbă de multă vreme priviri cu subînțeles. Poate că Neptun, aflat în mișcare retrogradă din 23 iunie, va aduce o viziune oarecum fantezistă asupra iubirii lor, dar cine nu a evadat în alte Universuri, atunci când a fost îndrăgostit?

Sănătatea Leului va fi foarte solidă pe parcursul lunii Iunie, fără a neglija însă măsurile de precauție pe care le urmăm fiecare dintre noi. O veste extraordinară pentru Leoaicele care își doresc să devină mame: luna iunie le-ar putea împlini acest vis, mai ales după ce Venus iese din mișcarea retrogradă și stimulează fertilitatea, în continuarea Lunii Noi din 21 iunie.

În viața de familie vor exista anumite provocări, cărora nativele din zodia Leului trebuie să le facă față, dar acestea vor fi prilej de reflecție mai profundă asupra relațiilor familiale, de reconciliere și episoade emoționante. Atenție la Mercur retrograd din 18 iunie, care poate aduce neînțelegeri în planul comunicării, dar răbdarea Leului îl va ajuta să depășească toate barierele relaționale.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *